"Betting eksperter"

Vi har over de seneste par år set en ekstrem udvikling på de sociale medier med sports-betting "eksperter", som sender tips ud til folk. Ja, der går næsten ikke en dag, hvor vi ikke får tilbuddet, om at være med i en ny service. Det er gratis at være med i disse services, eller er det nu det?

Hver gang vi finder en ny service, så tror vi straks at vi skal til at lave millioner og tjene til dagen og vejen via sports-betting, men går det nogensinde sådan? Nej vel? Selvfølgelig gør det ikke det. Vi ser gang på gang at folk falder i fælden og samtidig taber store summer penge på det. Hvis man rent faktisk brugte tid på at finde spil og forstod sig på det, så ville man jo heller ikke bare servere det gratis for folk, vel? Det ville ikke give mening, men hvad driver så disse folk? - det gør affiliate links! Hver gang du trykker ind på en bookmaker, via det spiltips du har fået fortalt, så får personen der linker ind til siden et beløb, for at henvise dig til bookmakerens side. Smart ikke? "Eksperten" der har leveret et spil-tip kunne altså ikke være mere ligeglad, om spillet går hjem eller ej - det eneste personen har for næsen, er at tjene penge på affiliate marketing.

Anyways - faktisk er der en del danskere som lever af sports-betting, men det er også fordi de bruger rigtig meget tid på at analysere og sætte sig ind i tingene, inden de sætter deres penge på højkant. Hvem gider bruge tid på sports-betting, hvis ikke man havde et afkast på det? - Vi gad i hvert fald ikke!

Vi, som driver Betservice.dk, skal skam heller ikke være for fine til at indrømme, at vi selv har lavet de samme fejl, den gang vi startede med sports-betting, for mange år siden. Netop derfor giver denne service også god mening for os, da vi kun ønsker at hjælpe andre, så de ikke begår de samme fejl, som vi gjorde, den gang vi var nye i gamet. Vi har her samlet en håndfuld af de faldgruber der findes inden for sport-betting, for at gøre jer bedre til at spotte de forkerte "eksperter".

Forbudte spil

Forbudte spil? Findes de? - ja, det gør de rent faktisk. I hvert fald, hvis du vil være vindende på den lange bane. Der er nogle spil som professionelle sports-betting folk aldrig ville sætte, simpelthen fordi de ikke kan slå markedet.

Du kan let gennemskue en "ekspert" hvis han konstant sætter korrekt score spil, sidste målscorer, Danmark vinder VM i fodbold (nåeh nej, vi var slet ikke med sidst), forsøger at ramme latterligt høje odds ved at kombinere mange væddemål på samme tid osv. Det vil aldrig nogensinde være profitabelt i længden at spille disse spil. Der skal i hvert fald være rigtig mange ting (statistikker, skadessituationer etc.) der tæller for en bestemt målscorer/korrekt score, som eks. 0-0, hvis man rent faktisk skal spille spillet.

Kvantitet fremfor kvalitet

Et andet fænomen vi ofte ser, er at folk bliver ved med at bette nye spil, uden egentlig at have en idé om hvad de spiller på. De går fra spil til spil, og ofte LIVE-spil, som hurtigt kan blive afgjort. Denne adfærd er meget ludomanisk, og det er meget forkert bare at basere sine spil på resultater fra de seneste 2 kampe, uden egentlig at lave en dybdegående analyse. Hvis du ser folk stikke ud på det næste bet, så snart det andet er afgjort, så er det en helt sikker vej til at gå broke. En professionel tilgang til sport-betting er altid at tænke kvalitet fremfor kvantitet.

Challengespil

En forholdsvis ny ting, er at spille 'challenges'. Det går ud på at man sætter et beløb af, eks. 200kr. hvorefter man så sætter sig et mål om at man vil 10-double sin indsats, så man ender med at have 2000kr. Måden folk oftes gør det på, er ved at spille meget lave odds (1,2/1,4), for hele tiden at geninvestere hele det beløb man får tilbage, når man har vundet et væddemål. Denne fremgangsmåde gentages, indtil man har ramt sit mål. Problemet med disse spil er, at de er ekstremt risikable og du vil i over 95% af tilfældene miste alle dine penge udervejs. Dette er derfor slet ikke profitabelt i længden.

Sport-better med følelserne

Folk der spiller med følelser i sport-betting, de har ikke forstået hvad det går ud på. Man må aldrig blande følelser og spil sammen. Har du eks. holdt med Manchester United i 10 år af dit liv, så hjælper det ikke noget, at du bliver ved med at spille på dem. Deres storhedstid er for længst ovre, ikke engang Mourinho kan rette op på dette! ;) Spøg til side. Det giver sig selv, at når man investerer sine penge, så skal man spille ud fra statistikkerne og en objektiv vurdering af holdform, startopstillinger, skadessituationer mm. Har du derfor at gøre med en sport-betting service, som ikke spiller imod Manchester United, fordi personerne holder med holdet, så står det ret skidt til.

Dette var blot lidt hurtige fakta om nogle af de ting vi oftes ser, hos "eksperterne" derude.